Jajaja... Jag är lat... Håll käft

Jajaja... Jag är lat... Håll käft

Ok, jag har inte uppdaterat på länge. Big deal, det ska ni ta och skit i maggots. Min blogg, mina tider!

Klockan är nu 4.22 och jag ska alldeles strax gå och lägga mig men kom att tänka på att det minst sagt var dags att uppdatera bloggen. SÅ NU ÄR NI VÄL ALLT GLADA!

Vad har hänt då? Ja, lite allt möjligt. Kort och gott har det inte hänt allt för mycket. Har tatuerat ryggen "lite" smått. Ska skugga den nu på fredag, ser fram emot det som fan! Ska bli så jävla skönt att få en fortsättning på ryggen, inte bara ha en halv ryggtavla utan en HEL!
En hip-hopare tog friheten härom veckan att säga att hans "ryggtavla" var mycket snyggare. Jag frågade vad han hade och han svarade "Om du vet vem 2-pac är så har jag ett sånt kors som han hade på sin rygg"
LÄNK Men vi säger det, du din förbannade rebell-svensson har så jävla mycket att komma med när du "stolt" visar upp din "ryggtavla". Kalla det vad du vill, men jag säger att det INTE är en ryggtavla när man har konturlinjerna av ett kors på ryggen!

Anywhoo... Har lyckats krocka bilen nu i helgen också, skulle backa i en korsning sent på kvällen. Tittade bakåt, inga bilar, tittade framåt så man inte satte fronten i något parkerat föremål. TUUUT, PANG!. Och där gick martins baklykta åt helvete. Och vem körde han på? EN JÄTTE TILL ARAB! Martin kissar, arab suckar och ber om nummert. Jag erbjöd han 1000pix för att glömma det hela varpå han istället ville ha mitt telefonnummer och pengarna, det var nämligen hans kusins bil. Jag gav han nummer och inga pengar. Han skulle ringa om de ville ha kompensation, annars kunde jag glömma det. Än så länge har dom inte ringt så det var väl lungt. Om inte annat gav jag väl fel nummer och när jag minst anar det kommer det komma blyföremål genom min bakruta i 200km/h medans en ilsken invandrare hotar med att mörda mig om han inte får alla mina pengar.

Jobbet går bra. Har börjat jobba kväll igen, skönt som satan då jag inte riktigt orkade jobba dag. Så nu är det tillbaka till samma gäng med blådårar man började jobba med, vilket jag trivs med. Mindre folk på kvällarna = Mindre kaos. Ser definitivt fram emot nästa lön, jobbade närmare 20h övertid förra månaden så den kommande lönen lär vara lika fet som min kuk... Eller nej, inte det förresten för då vore den ganska klen. Lika fet som Kikki Danielsson. D.v.s. om dom inte drar av hela övertiden på mitt komp, kompet låg förra månaden på -27h. :(

Annat nonsens:
=== Ebay har öppnat mina ögon till att finna vägen till portarna av onödigt skit jag egentligen inte behöver utan bara vill ha.
=== Jobbet erbjuder Hem-PC, så snart har man värsting dator.
=== Jag har funnit en kärlek till Captain Morgan. (rom)
=== Jag har gått upp 2.5kg.
=== Köpt ny gitarr, mobiltelefon och kamera.
=== Har lagt bud på ny baklykta till bilen.
=== Fått en smäll av en kille utanför krogen. (som uppnådde samma styrka som en 95-årig pensionär)
=== Införskaffat en totalt värdelös dammsugare från Ica MAXI.
=== Använt en totalt värdelös dammsugare från Ica MAXI och sedan fattat beslutet att jag aldrig tänker städa i hela mitt jävla liv igen.
=== Onanerat mer än någonsin i hela mitt liv, kommer väl få håriga händer vilken dag som helst.
=== Åkt svarttaxi för 200pix när vanlig taxi kostar ~110 för samma sträcka. (till mitt försvar så var det -10c och jag hade väntat på taxi i 30min kl 3 på natten och jag var kanon full)
=== Slutat röka då jag tyckte att strax under 20 cigg om dagen var för mycket.
=== Börjat röka igen och ökat till 25 cigg om dagen.
=== Slutat dricka kaffe.
=== Slutat snusa.
=== Firat jul... ensam...
=== Druckit fåniga mängder sprit under 7/10 dagar under jul-ledigheten, MEN inte på julafton.
=== Köpt mat.


Det är väl det ända vettiga jag har att säga. Att det inte är vettigt alls är ju en annan tolva men det ska vi alla ta och skita i.

NU HOPPAS JAG FAN ATT NI ÄR NÖJDA FÖR NU ÄR KLOCKAN 04.56 OCH SÅ LÅNG TID HAR DET ALDRIG TAGIT ATT SKRIVA ETT INLÄGG!

Godnatt!