Spagetti, bacon och stulen ostsås.

Upptäckte till min inte allt för stora förvåning att jag var så gott som pank när jag vaknade.
Hungrig.
Slut på mat.
Bakfull.

Tralla iväg till ICA med mina 22kr. Bacon á 10kr, matlagningsgrädde á 12kr och ost á 34kr. Gratis blev osten iallafall. Fick med mig en gratis Red Bull med. Är väl en ny låghet från min sida när jag måste snatta mat på ica för att slippa vara hungrig, ämnet kallas självmord.

Koka vatten, slänga ner spagettin, stek bacon, häll matlagningsgrädde över baconen tillsammans med osten, rör om hela tiden tills spagettin är klar. Blev rätt gott, särskilt med tanke på priset.

Ska fortsätta vara bakfull nu, sen bär det av till trelleborg för att jobba.

Dra åt helvete.

-

Funderar på att börja skriva vad jag minns av mina fylle-dagar istället. Så att alla får erfara livet för en alkoholist. Hur jävla intressant det nu kan vara. Det mesta verkar vara suddigt oftast. Iallafall efter helgerna, då brukar allt vara ett stort sudd. ibland efter veckodagarna också.

Ibland blir jag trött på det. Trött på att inte riktigt veta vad jag gör. Då brukar jag ta mig några öl sen brukar det gå över. Kanske är därför jag börjar tappa minnet med, av alkoholen alltså. Varje gång jag skickar sms eller snackat med nån idiot på msn brukar jag vara tvungen att kolla vad jag skrivit bara för att jag ska veta. Äh, är säkert bara som jag är penis i skallen.

Finns det ens någon som läser min blogg förutom min familj? Jag har mina tvivel...

Nu ska jag fortsätta drekka iallafall...

skit ner er som vanligt. Om ni vill att jag ska skriva vad som hänt efter varje helg/dag så får ni lämna en kommentar. Om inte så vet jag att det är skit samma och då tänker jag inte bry mig.

dra åt helvete

adjö