Drygt på jobb idag. men, men... Man får iallafall skita när man ...

Img51F90366
Drygt på jobb idag. men, men... Man får iallafall skita när man vill...

Helgen är slut

Helgen är slut


Och det är dags att gå och lägga sig. Men inte utan att "blogga" lite först (eller vad nu ni crazy kids call it these days). Annelie och jag klädde om soffan i fredags och jag skulle väl våga säga att resultatet blev minst sagt bra! Soffan saknar nu brännmärken, kaffespill och hundsagge.

Agge-spagge var på besök i helgen med. Var väl trevligt antar jag. Annelie och Agge-spagge gick ut på krogen (Annelie höll sig nykter som alltid, den tråkiga jävlen) medans jag satt framför TV:n och drekkte mig salongsberusad. Sen bar det av till sängs för att sedan gå upp och jobba lördag morgon kl.5.

När klockan ringde upptäckte jag till min stora förvåning (hu!) att jag gått och blitt sjuk så jag gick och la mig igen. Vaknade en timme senare, skrek EUROPA i toalettstolen och pallra sedan iväg sig till jobb för att jobba i ca.270 minuter. Kom visserligen en timme sent men å andra sidan var jag inte tvungen att jobba alls utan valde att jobba så vi inte kom efter i produktionen. Renault gillar inte att inte få material och tvingas stoppa produktionen och det gillar inte OGO heller.

Det var allt för mig, godnatt.

Syrran flyttar in

Jahapp, det gick visst inte så bra för Dennis och Emma. Det är slut rent ut sagt, hoppas syrran har det bra nu. Hon kommer att flytta in hos mig och Annelie under veckan, jävla förändring det kommer bli minst sagt. Är nästan lite orolig för henne, men hon är stark så hon klarar sig säkert fram tills hon kommer hit.

HAHAHAHAHAHA!!! Bara jag som noterade att killen i Outsiders som känslomässigt engagerad i sin "real-doll" var synthare? Det förklarade en hel del kan jag ju säga! HOHOHO!

oops...

Kul att man vaknade i morse. Kom inte till jobb förrän kl9. Jävla väckarklockor. Eller det kanske är vanliga klockor man har? Vaknade ju inte av dom ju... Skräp...


Igår käkade vi fish&chips. JAG SKITER I HUR ONYTTIGT DET ÄR FÖR DET SMAKAR GOTT!!!

adjö

HALVA PRIIIIS!!!

Började jobba kl.5 i morse, lagom roligt men det är ju mitt eget fel så jag blev illa tvungen. Fast det är ju aldrig fel med pengar så man ska ju kanske inte klaga. Hade bestämt mig för att köra fyra pallar men efter 3 så ville inte min axel vara med och leka mer. Svider lite i armen nu, men det är väl inget som inte lite tigerbalsam och panodil kan hjälpa mot.

Grymt billigt på ICA-Maxi idag, dom ska flytta till nya lokaler och sålde ut ALLT (utom tobak, tidningar och spel) för halva priset! Brände 1500pix utan problem. Hade säkerligen kunnat bränna 3000kr också men ekonomin nekade mig detta.

Adjö

Skit dag på jobbet...

Fy fan... Dagen på jobb kunde inte varit sämre. Började trögt som fan då 3-stegs verktyget flisat ur.... IGEN!

Så vi bestämde för att sätta in renklippet istället, smarta jag glömde dra upp löparen på rossen. KRUNCH! sen var det mos av verktyget. Balle! Så nu blir det till att jobba över på lördag istället ett gäng med timmar. Men men... Blir väl förhoppningsvis bättre imorgon.


adjö

Ja, då var det dags att jobba igen... jävla 3-stegs bög verktyg.

Img4BCF00BE
Ja, då var det dags att jobba igen... jävla 3-stegs bög verktyg.

MEN HOPPA I VATTNET DÅ DIN FEGA JÄVEL!!!

MEN HOPPA I VATTNET DÅ DIN FEGA JÄVEL!!!

Gammal bild som inte har ett skit med den gångna dagen att göra. Tycker bara det är en kul bild, så varför inte dela med sig till allmänheten.

Började en ny kille på jobb idag. Den stackaren ska stå vi rossen då inte jag står där. Hoppas han har en tålig rygg, håhåhå...

Vart och handlat också. Fick för mig att jag skulle prova på att göra "chili cheese" här hemma. DET ÄR JU FÖR I HELVETE SVÅRT!!!  Blev inte alls bra. Smakade skit.

Bättre lycka nästa gång kanske? Jaja, nu ska det glos på TV och umgås med annelie.

Balle på er!


Jävla helg detta vart då

Man är ju inte den klokaste människa här i världen precis...  Smartare saker har man ju gjort. Men men, det är väl bara att bita ihop, acceptera sin dumhet och gå vidare. idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot.... osv. osv.

På den ljusa sidan så har jag börjat gadda klart vänsterarmen. Börjar ju känna mig riktigt stilig nu. Fast det är klart, stilig har jag ju alltid varit. mwouahahahaha!

Sug och svälj, dumma jävla helg.

Nu igen!?

Jaha, då var det dags igen... Ny dag, nytt blogg-konto.
Just idag har det väl inte hänt ett jävla skit, men vem vet vad dagen har att bjuda på.

Imorron ska jag tattuera klart delar vänsterarmen iallafall, om inte hela armen. Bros ju på hur lång tid det tar och hur länge micke pallar hålla på. (
www.314tattoo.se)

Trött som satan och tråkigt därtill har man. Fast dom hänger väl ihop dom två...

Adjö