Nott gytt rå

121619-14121619-13
Polisen och den trevliga farbrorn önskar gott nytt år. Jag med kanske.

Nya guran

Nya guran

its florence, shes been shopping!

121619-11
Lånet som jag ska använda till att betala lånet med kom idag, bra timeing. Bilen var på verkstaden igen och den kostar 2000:- att laga. Så jag köpte ny mobil, gitarr och kamera för min del av det nya lånet. Snyggare mobil får man ju leta efter, fungerar som en 1GB mp3-spelare också. Fast det lär jag inte använda den till ändå, köpte den för att den var snygg.

Äckligt bra ljud i gitarren, jämför man med min gamla så är det som att höra små änglar spela i sina öron. Men vem fan bryr sig om det? Änglar finns ändå inte. Så åt helvete med dom!

Får väl fixa bilder på gitarren och kameran också så man får flasha med dem för alla er idioterrr....

adjö

God jul

121619-10
Till alla er jag inte skickat julkort till (vilket jag egentligen skulle) så har ni här en trrrrevlig liten julbild från min sida. Se det som ett kort eller se det som en jul på södertulls vis.

KAKAAA!!!! fasfel

adjö

Fod Gul

Eller god jul heter det ju... Var tokigt!

Suttit hemma och halvdeppat idag. Tänkte för dricka massor av sprit men kom på hur idiotiskt det skulle vara, känns som att mer alkohol är inte vad min kropp behöver. Så det blev nyktert.

Annelie kom hit vid 19-tiden och lämnade julmat till mig. Så lite jul fick man i sig iallafall, inte för att jag gillar julen egentligen men man borde väl fira den ändå.

Jag kan också lägga till titlen "kraftig odör i lägenheten". Min lägenhet luktar ta mig fan så illa att den får barn att gråta på julafton! Jag vill tacka bjarne för att han lånade ut sina barn till testet.

Jag citerar: "JAG VILL INTE VARA I HÄR!!! DET LUKTAR ILLA!!!"

Adjö

RÖV KUK IDIOT ANAL VERKSTAD

ATT BATTERIET GICK ÅT HELVETE AV KYLAN ÄR EN SAK. MEN BILEN GICK SOM EN KLOCKA ATT STARTA INNAN VERKSTADSHELVETET BYTA BENSINSLANGEN!!!

Men men, ska väl inte sitta och gnälla. Med lite tur så är det bara stiften som behöver bytas, vilket jag tänker göra imorgon. Annars blir det att vara hemma själv över jul.... bah...

Ökade tomgången lite innan, hjälpte inte ett skit.

Nej, nu har jag tvätt-tid. Far åt helvete hela högen, speciellt DU TOMTEJÄVEL!!!

Adjö

Getost

Helt osammanhängande rubrik.

Vad har hänt?

Inte mycket. Fick "ny" soffgrupp i onsdags, skönt som fan att ha en soffa igen. Och soffbord! Sen fick man hem det en dag tidigare än vad det var sagt också så man ska ju inte gnälla.

Hård helg som alltid annars, vill ju inte bryta rutiner. Jävligt kul på slangens födelsedags-röj! Hände väl inget speciellt där egentligen, var väl mest trevligt folk osv. Sen fick jag slåss med M från jobb igen, och det är ju alltid kul. Hohohoho....

Lat som man är så orkade man inte ta bussen in till stan igår utan körde dit, så det var bara att tralla ner till bussen idag istället på bakfyllan. Känns som att det hade vart lättare att ta bussen igår istället. Missade bussen och fick vänta en timme på nästa. Devil gillade det väl iallafall, va ute i två timmar.

nu ska jag sova, godnatt...

Brinn, keps, brinn!

The head is on fire
Bilden är från senast hos Micke, tro det eller ej så var jag inte så berusad när bilden togs. Svedde håret lite grann också, det blev helt krylligt och luktade jasmin-mellan-fittan-och-rövhålet. uuuuuuusccchhh...

Vad har annars hänt sedan förra inlägget, då?

Har köpt mig två soffor, en fåtölj och soffbord, 650 pix med leverans och allt. Synd bara att jag måste vänta tills på torsdag nästa vecka innan jag får det, fast med lite tur så kommer det tidigare.

Har köpt dödskalle-kit till bilen. Dödskallar på pedalerna, växelspalen och när jag väl pallar dra tummarna loss så blir det på låsknopparna också.
LÄNK

Vinterdäck är dock ej hittat ännu, slang skulle kolla med sin farsa vad det var för dimension på däcken han hade där hemma. Dem skulle vara 4-bultade iallafall så det är ju alltid ett steg i rätt riktning. Det löser sig säkert. Bara det inte blir minusgrader inom den kommande veckan, då kan jag ju inte köra bilen mer.

Adjö

Fear and Firmafest in kalmar city

Var på fest med jobbet igår, käkade middag och drack löjliga mängder alkohol. Stack till F på efterfest sen drog hulken dit töser i 17-års åldern. Tog det kloka beslutet att dra därifrån då. Jag och T drock till hans lägenhet där hans tant hade ett litet hemma-röj och tvingade mig att dansa PS2 matta i säkert 20sec! Efter det drog vi till the rock. Blev kanonpackad och snodde lift av nån tant vid stationen. Kom iallfall hem...

Glömde bort att jag inte hade nån säng, stal en från källaren istället. Den luktar konstigt.